Centar za negu i održavanje tela „Živanović tim“

Naš „TIM“, koji čine fizijatar, savetnik za ishranu, fizioterapeut i psiholog je osmišljen sa ciljem i željom da našim klijentima i pacijentima ponudimo na jednom mestu sve ono što je savremenom čoveku najpotrebnije.

Nažalost, malo je onih koji danas mogu da kažu da nemaju problem sa kičmom i zglobovima, sa viškom kilograma, probavnim smetnjama i stresom. Savremeni način života je sinonim za malo kretanja a mnogo sedenja, i to u nepravilnom položaju, jedenje s nogu i prekomernu upotrebu industrijske hrane, puno nervoze, napetosti i anksioznosti. Upravo ovakav način života ostavlja velike posledice na čovekovo zdravlje. Zato dolazimo u situaciju da nas boli sve, da smo hronično umorni, da svakodnevno pijemo analgetike, da beznadežno tražimo uzroke nadutosti u stomaku, da se pitamo šta se sa nama dešava. Ne pronalazeći uzrok naših upornih bolova i drugih tegoba počinjemo da osećamo i psihički umor usled prevelike brige i straha, što nas dalje vodi do pojave anksioznosti i depresije, čime se i postojeće tegobe pojačavaju, jer je veza uma i tela izuzetno jaka.

U ovim situacijama uglavnom ne znamo kome da se obratimo za pomoć – da li nam je potreban fizijatar zbog bolova koje imamo u leđima i zglobovima, da li možda treba samo da promenimo način ishrane ili je naš problem isključivo psihološke prirode, pitanja su koja nas svakodnevno lome. Upravo zbog toga je i nastao naš centar, da vam pomognemo u pronalaženju odgovora na vaša pitanja, da vam pokažemo put koji će vas izvesti iz začaranog kruga u kom se godinama vrtite i da konačno počnete da se krećete kroz život lakše, rasterećenije, sa više energije, manje kilograma i bez bola.

Naš glavni cilj je da kroz iscrpne razgovore otkrijemo prave uzroke vaših tegoba, jer samo na taj način možemo osmisliti i najbolji vid lečenja koji će vam doneti dugoročne rezultate.

Ono što nas naročito motiviše da nastavimo sa našom misijom u ovom pravcu jesu zadovoljna lica i rezultati poput izlečenja hroničnih glavobolja, vrtoglavica, zujanja u ušima, bolova u kolenima, donjem delu leđa i sl. za samo nekoliko dana, i to bez primene lekova.

Cenovnik