Masaže Novi Sad - šta imamo u ponudi?

by Zivanovic Tim
1 year ago
808 Views

Relaks masaža – prijatna ručna masaža celog tela kojom se sprečava i otklanja stres i utiče na bolje psiho-fizičko stanje. Pokreti su spori, a jačina pokreta se prilagođava želji pojedinca.

Anticelulit masaža – ima za cilj poboljšanje cirkulacije, eliminaciju viška vode i štetnih materija iz organizma. Masaža traje 30 do 40 minuta. Ne sme da bude bolna niti da dovede do pojave hematoma. Za najbolji efekat se savetuje serija od 10 masaža, pa tako tri serije, sa pauzama između.

Tretman treba započeti 5-6 dana nakon prvog dana menstrualnog krvarenja, jer hormonski status u prvoj polovini ciklusa olakšava izlučivanje vode, nataloženih masti i u njima vezanih štetnih materija.

Uz korekcije ishrane i vežbanje broj masaža se može smanjiti. Takođe, za bolje rezultate, anticelulit masaže mogu da se koriste u kombinaciji sa elektrostimulacijom mišića – body stimulator.

Terapeutska masaža – tokom ove masaže terapeut deluje na bolno ili napeto mesto, te prodire dublje u mišićno tkivo. Nakon ove masaže cirkulacija postaje bolja, mišići leđa i vrata se opuštaju, postaju bolje prokrvljeni, što se manifestuje kao osećaj lakoće i opuštenosti. Naročito je potrebna osobama koje imaju bolove u vratu, ramenima i donjem delu leđa.

Tags: ,

1 Comment

Comments are now closed.